TOIMITUS JA PALAUTUS

Tilausten käsittelyaika

Tilauksia postitetaan arkipäivisin. Varastosta toimitettavien tuotteiden toimitusaika on yleensä 3-5 arkipäivää. Mikäli toimitettavat tuotteet ovat tilaustuotteita, toimitusaika on yleensä 1-3 viikkoa. Toimituskulut määräytyvät valitun toimitustavan, mahdollisten lisäpalvelujen, tilauksen painon ja koon mukaan. Näet toimituskulut verkkokaupan kassatoiminnossa ennen tilauksen lopullista hyväksymistä.

Toimitustavat

Suomessa: Postipaketti ( Itella Economy), 1-3 työpäivää

Toimituskulut ovat:

7,50 € kun tilaus on alle 30 €

5,00 € kun tilaus on 30-50 €

3,50 € kun tilaus on 50-100 €

Toimitus on sinulle ilmainen kun tilaat vähintään 100 eurolla.

 

Helsingin seudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa) voit valita toimitustavaksi myös kotiinkuljetuksen. Kotiinkuljetuspalvelun tarjoaa yhteistyökumppanimme. Ilmoitathan tilatessasi myös puhelinnumerosi jotta kuljettaja voi sopia kanssasi toimitusajankohdasta.

Kotiinkuljetuksen hinta sinulle on:

12,50 € kun tilaus on alle 50 €

8,00 € kun tilaus on 50-100 €

Kotiinkuljetus pääkaupunkiseudulla on sinulle ilmainen kun tilaat vähintään 100 eurolla.

 

Ulkomaille (Ruotsi, Tanska, Viro, Latvia ja Liettua): Postipaketti (Itella Priority), 3-5 työpäivää

25,00 € kun tilaus on alle 30 €

20,00 € kun tilaus on 30-50 €

15,00 € kun tilaus on 50-400 €

Toimitus on ilmainen kun tilaat vähintään 400 eurolla.

Toistaiseksi toimitamme tilauksia Suomeen, Ruotsiin, Tanskaan, Viroon, Latviaan ja Liettuaan.

 

Toimituskulut sisältävät alv 24%.

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut toimituksen aikana, tulee tästä ilmoittaa viipymättä, mutta kuitenkin 14 vuorokauden kuluessa verkkokaupalle. Toimituksessa vioittuneista paketeista tulee viipymättä ilmoittaa toimituksesta vastanneelle yhtiölle.

 

Palautukset

 

Verkkokaupan asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Asiakkaalla on oikeus vaihtaa tai palauttaa osa tai kaikki tilauksen tuotteet. Palautettavat tai vaihdettavat tuotteet tulee olla alkuperäispakkauksessa ja myyntikuntoisia. Halutessasi palauttaa tai vaihtaa tuotteita, ota ensin yhteyttä verkkokauppaan ja kysy palautusohjeita. Liitäthän palautukseen mukaan nimesi, yhteystietosi sekä tilinumerosi mahdollista maksunpalautusta varten.